⛟ FREE BPOST SHIPPING ON ORDERS ABOVE €150!

Your cart

Your cart is empty

VERZENDING

Wij doen ons uiterst best om alle bestellingen binnen 2 werkdagen (zondag en maandag zijn onze sluitingsdagen) te verzenden. Verzendingen gebeuren via Bpost.  Wanneer de bestelling verzonden is zal u een verzendbevestiging ontvangen. 

Wanneer wordt mijn pakketje geleverd? In de meeste gevallen worden de bestelde producten binnen België de eerstvolgende werkdag na de verzending geleverd. Het kan altijd zijn dat een pakketje vertraging oploopt bij Bpost.

Ben je niet thuis wanneer de postbode het pakketje komt leveren? Dan zal deze een briefje in de brievenbus achterlaten met het bericht waar je jouw pakketje kan gaan afhalen. Je kan zelf ook heel makkelijk je bpost levering voorkeuren aanpassen via deze link https://www.bpost.be/trace 

LEVERING MET DE FIETS (MECHELEN)

Wij bieden gratis levering met de fiets in Mechelen, bestellingen worden de volgende werkdag geleverd, levering gebeurt s'avonds.  

AFHALEN IN DE WINKEL

Wij bieden ook de mogelijkheid om je bestelling af te halen in de winkel. Van zodra je bestelling verwerkt is ontvang je een melding dat je bestelling afgehaald kan worden. 

Butik Moose - Bruul 124, 2800, Mechelen